fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Orchestra 4All 4 - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - 29-31.5.2024
Orchestra 4All 4 - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - 29-31.5.2024
Μουσική
2-Andreas-Asiikkis-2.jpg

Λευκωσία: Τετάρτη 29 Μαΐου 2024- American Medical Center, 10:00
Πάφος: Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 - Αμφιθέατρο Τάλας, 20:00
Επίσης, στις 30 Μαΐουη ορχήστρα θα παίξει στις Κεντρικές Φυλακές
 
Σε αυτό το πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς, η ορχήστρα αγκαλιάζει ιδιαίτερα ευαίσθητες ομάδες συνανθρώπων μας με σκοπό να προσφέρει χαρά και ψυχική ανάταση, μέσω ορχηστρικών έργων που ξεχωρίζουν για την ομορφιά, τη φαντασία, την ενέργεια και τα αισθήματα αισιοδοξίας που μεταδίδουν. Μετά από διάστημα πολλών χρόνων, η ορχήστρα επισκέπτεται ξανά τους χώρους του American Medical Centre και των Κεντρικών Φυλακών, ενώ επιστρέφει και σε μία άλλη αγαπημένη κοινότητα, αυτή της Τάλας στην Πάφο.
 
Τις συναυλίες θα διευθύνει ο ταλαντούχος νεαρός Κύπριος μαέστρος Ανδρέας Ασιήκκης στο ντεμπούτο του με την ορχήστρα. 
 
Ludwig van Beethoven: Τα Πλάσματα του Προμηθέα, έργο 43: Εισαγωγή
Felix Mendelssohn: Εισαγωγή Εβρίδες, έργο 26
Gioacchino Rossiniμεταξένια σκάλα: Εισαγωγή
Edward ElgarSalutdamour
Nίκος Σκαλκώτας: Πέντε Ελληνικοί Χοροί για έγχορδα
Johannes Brahms: Συμφωνία αρ. 3 σε Φα μείζονα, 3ο μέρος
Στέλιος Πισής: Το βαλς της ελπίδας
 
Aνδρέας Ασιήκκης μαέστρος
 
 
Eίσοδος Ελεύθερη
 
Σε συνεργασία με την Κοινότητα Τάλας
 
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΙΗΚΚΗΣ είναι Κύπριος μαέστρος με βάση το Μάντσεστερ.
 
Ενώ βρίσκεται στο τέλος των σπουδών του στο Royal Northern Collegeo fMusic, έχει μέχρι στιγμής διευθύνει σύγχρονα έργα, οικογενειακές συναυλίες και έχει εργαστεί ως βοηθός μαέστρος των Martyn Brabbins, Sir Andrew Davis, Juanjo Mena, John Storgårds, και Joshua Weilerstein στη Φιλαρμονική του BBC και τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Liverpool. Τον Ιανουάριο του 2024, διηύθυνε μια παγκόσμια πρεμιέρα σε μια συναυλία μεταξύ της Φιλαρμονικής του BBC και του RNCM, που ηχογραφήθηκε για το BBC Radio3.
 
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπου σπούδασε Διεύθυνση Ορχήστρας με τον Μίλτο Λογιάδη. Παράλληλα, εργάστηκε ως βοηθός μαέστρος του Άλκη Μπαλτά στη Συμφωνική Ορχήστρα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας (Παλαιά) και δημιούργησε μια ορχήστρα νέων στο Ιόνιο Ωδείο με έμφαση στη μουσική για τον κινηματογράφο. Τέλος, μέσω του προγράμματος Erasmus+ παρακολούθησε μαθήματα στην Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών της Μπρατισλάβας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του διευθύνοντας την ορχήστρα Cappella Istropolitana.
 
Οι πρόσφατες του συνεργασίες περιλαμβάνουν τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου και την Ορχήστρα του Φεστιβάλ Καλαμάτας, όπου ως βοηθός μαέστρου είχε την ευκαιρία να διευθύνει έργα στις συναυλίες τους.
 
Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy  
 
Θεσμικός Χορηγός: Κυπριακή Δημοκρατία
Μέγας Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Cyprus Mail

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντία Ηλία στο 22 463135 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
DATE AND TIME
Έναρξη: Τετάρτη, Μαΐου 29, 2024
Λήξη: Παρασκευή, Μαΐου 31, 2024
LOCATION
Λευκωσία, Πάφος
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.